Calendari 2023

Cloenda 2014

Aquest diumenge 9 de novembre hem fet la sortida que ha donat per tancada la temporada 2014.

A les 10 del matí la sortida va començar molt bé doncs el primer a fer va ser esmorzar al restaurant Don Pernil de Santa Coloma. Un cop ja no va quedar ningú amb la panxa buida vam agafar els cotxes i a fer una volta per les nostres carreteres, passant com no pel coll d'Ordino.

Al voltant de les 12 vam fer la visita cultural al Museu de la miniatura d'Ordino que també inclou una exposició d'iconografia rusa i de nines matrioska. Qui més qui menys es va interessar per aquestes curioses nines de que es guarden una dins de l'altra.

A quarts de dues ja vam anar a dinar a l'Hotel Coma, just al costat, on vam degustar un menú que incloia un original pastís amb motius del club. Al final de dinar es va procedir a l'entrega de records de la temporada.

En aquest enllaç podeu veure les fotos de la sortida.

Ruta prehistòria

Aquest diumenge 11 de maig hem fet la sortida a França anomenada: Ruta de la prehistòria.

El temps no va acompanyar gaire i ja al parc tancat la fresca es deixava sentir. Després de creuar el túnel d'Envalira la cosa va empitjorar amb boira i pluja fins a l'hora d'esmorzar a Ax-les-Thermes. Un cop a Tarascon ens vam dirigir al Parc de la Prehistòria on el club ens va convidar a cafè al bar i seguidament ja vam fer la visita. El grup es va trencar quan va començar de nou la pluja, llàstima perquè alguns es van perdre el "tir amb arc" un tan especial dels nostres avantpassats.

A quarts d'una ens vam dirigir a Luzenac per a fer la bonica pujada fins a la Ferme de la Corniche, on vam degustar un menú a base de foie i canard. Després del sorteig d'obsequis, cadascú ja es va dirigir cap a casa seva donant per finalitzada la sortida.

En aquest enllaç podeu veure les fotos de la sortida.

Ruta calçotada

Aquest diumenge 30 de març hem fet la sortida a Vilanova i la Geltrú anomenada: Ruta de la calçotada.

El temps no va acompanyar gaire i quan vam arribar a destí ja plovia. Només la parada a Ponts per esmorzar va ser sense pluja. Un cop a Vilanova ens vam dirigir al Circuit de trens en miniatura del Parc de Ribes Roges de la vila. Després de fer la volta pel circuit en paraigües ens vam dirigir al Restaurant la Cucanya, on vam gaudir d'unes bones vistes i una bona calçotada en un sala privada.

Llàstima del temps que no va permetre fer una passejada després de dinar. Així doncs es va donar per finalitzada la sortida, tothom va agafar el cotxe i cap a casa.

En aquest enllaç podeu veure les fotos de la sortida.

Más artículos...

Visitas del artículo
527042