Calendari 2023

Slot 2015: 8ª cursa

El passat 16 d'abril es va disputar la vuitena cursa del campionat d'Slot d'enguany.

Aquest ha estat el cop en que les diferències han estat més ajustades, nomes dues dècimes entre el primer i el tercer. El Joan Carles Busquet ha estat el mes ràpid i ha aconseguit la primera victòria d'enguany, la resta del podi ha estat per al Josep i el Joan Carrancà. A la classificació general provisional tot continua igual, amb el Jordi Bargalló de líder, ara empatat a punts amb el Joan Carrancà segon i el Jordi Cerqueda tercer que ara te més a prop el Josep Carrancà, al quart lloc. El Joan Carles Busquet es cinquè i es el darrer que encara te possibilitats matemàtiques de ser campió al final del campionat. A partir de la propera cursa ja descomptarà el pitjor resultat.

En aquest enllaç podeu veure els resultats d'aquesta cursa i com ha quedat la classificació provisional.

Recordatori: propera cursa el dijous 30 d'abril

Slot 2015: 7ª cursa

El passat 26 de març es va disputar la setena cursa del campionat d'Slot d'enguany.

Amb el nou circuit, recordeu que aquest canvia a cada cursa, els temps han baixat molt i es que aquest era un recorregut molt més ràpid. El Jordi Bargalló ha repetit victòria i ja en van 3, la resta del podi ha estat per al Joan Carrancà i el Victor Delgado. A la classificació general provisional el Jordi Bargalló continua de líder, ara més destacat, el Joan Carrancà segon i el Jordi Cerqueda tercer que ha desplaçat el Josep Carrancà, absent aquest cop, al quart lloc.

En aquest enllaç podeu veure els resultats d'aquesta cursa i com ha quedat la classificació provisional.

Recordatori: propera cursa el dijous 16 d'abril

Slot 2015: 6ª cursa

El passat 12 de març es va disputar la sisena cursa del campionat d'Slot d'enguany.

Igual que la setmana passada els temps són alts perquè el circuit era extremadament revirat i els més prudents guanyaven temps al no sortir-se de la pista. Tenim un nou guanyador repetidor, el Jordi Bargalló, la resta del podi ha estat per al Josep Carrancà i el Joan Carrancà. En aquestes sis curses només hem tingut 3 guanyadors, cadascun amb dues victòries. A la classificació general provisional ara el Jordi Bargalló és el líder, el Joan Carrancà segon i el Josep Carrancà tercer que ha relegat al Jordi Cerqueda al quart lloc.

En aquest enllaç podeu veure els resultats d'aquesta cursa i com ha quedat la classificació provisional.

Recordatori: propera cursa el dijous 26 de març

Visitas del artículo
516596